Undervisning

Skovgaard Museet tilbyder en bred vifte af undervisningsforløb for skoler og institutioner med børn og voksne.

Du og din klasse kan komme på museet og få øjenåbnende oplevelser med kunsten. Med afsæt i samlingen eller de skiftende særudstillinger skaber museet forskellige undervisningstilbud, hvor kunsten formidles målrettet til børn og unge.

Vi har haft gode resultater med besøg af special- og centerklasser og tilpasser vores forløb specifikt til de aktuelle elever.

Transport til og fra museet
Pr. 1. marts 2013 indførte Midttrafik "Turkortet" som afløser for museumsbilletten. Turkortet er et klippekort med 10 klip, og koster 500 kr og kan bruges af institutioner i Midtjylland. Prisen pr. person er helt ned til 10 kr. imod 25 kr. ved museumsbilletten. Ét klip giver op til 5 personer ret til fri kørsel i alle Midttrafiks zoner til busser samt tog på Lemvigbanen og Aarhus Nærbane. Kortet gælder hele den dag, der er klippet - dog ikke hverdage kl. 7.00-8.30 og kl.15.00-17.00. Weekends og helligdage er der fri kørsel hele dagen. Gå til www.midttrafik.dk, hvor Turkortet er beskrevet og kan bestilles fra.

Lærersamarbejder og -kurser
Kontakt gerne museet, hvis du er interesseret i at deltage i et uforpligtende udviklingsarbejde om nye undervisningstilbud.

 

Information

For at aftale et besøg eller høre nærmere ring på tlf. 86623975 eller
skriv til ksa@skovgaardmuseet.dk.

Pris: kr. 300,- pr. påbegyndt time
Børn og unge under 18 gratis entré