image description

Cookies

Her er hvad vi gennem fra dit besøg op vores hjemmeside

Ejeroplysninger
Dette website udbydes af:Skovgaard MuseetDomkirkestræde 2-4, 8800 ViborgT: 86623975E: post@skovgaardmuseet.dk

Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Hvad bruges cookies til?
Vi anvender cookies for at fastlægge, hvem der besøger vores website, så vi kan tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker.

Disse tools er i spil til dataindsamling:

  • Google Analytics - bruges til måling af besøg på websitet
  • Mailchimp - bruges til måling af besøg på websitet fra nyhedsbreve
  • Facebook - til effektmåling og målretning af annoncer

Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter efter et vist antal måneder (der kan variere). De fornyes efter hvert besøg.

Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Vil du undgå cookies?
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Brug af personoplysninger
Vi afgiver aldrig personoplysninger  til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil. Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger.

Beskyttelse af personoplysninger
Vi beskytter dine oplysninger i henhold til persondatalove. Læs mere her https://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/lovgivning/

Behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke oplysninger, der kan henføres til dig. Viser det sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.