image description

En samtale mellem billedhugger Lars Abrahamsen og museumsleder Christian Kortegaard Madsen.

Samtalen vil åbne op for værkerne og de tanker, der ligger bag. Kig ind på Skovgaard Museet og hør om et liv med kunsten og naturen.

Mød billedhugger Lars Abrahamsen (f. 1953), der er aktuel med udstillingen Må gerne berøres på Skovgaard Museet. Lars Abrahamsen arbejder primært i træ, og de seneste år er aluminium, polystyren, støbejern, kunststen og gummi kommet på repertoiret. Skulpturerne er abstrakte og så alligevel ikke, for noget gammelkendt dukker frem i sprækkerne, mens en nordisk mol emmer fra de patinerede overflader. Skulpturerne er åbne, hvis man vil i dialog, og ellers hviler de i deres egne stemninger, karismatiske, udfordrende og hemmelighedsfulde.

Lars Abrahamsen indskriver sig i naturfortolkningernes lange tradition som Skovgaard Museet repræsenterer med sin samling af blandt andre P.C. Skovgaard og Mogens Bøggild . Må gerne berøres beriger museets figurative historiske malerier ved at inddrage en materialitet, som man i bogstavelig forstand kan føle på og gå på opdagelse i, ligesom de også tilføjer det naturalistiske en rumlig og abstrakt dimension.

 

Information

Tid: 3. august kl. 19.00 - 20.30.

Deltagelse er gratis, når entré er betalt.

I forbindelse med samtalen inviterer museet på et glas vin eller øl.

Tilmelding er nødvendig på:
post@skovgaardmuseet.dk