image description

Undervisning

Vi tilbyder en række forskellige undervisningsforløb til folkeskole, gymnasium, voksenuddannelse og sprogskole. 

Pris
Se de enkelte undervisningstilbud herunder for pris. Husk at I som skole har gratis entré til museet. 

Booking
Skriv til gc@skovgaardmuseet.dk eller ring på tlf. +45 5164 8761.

Gruppebesøg
Større grupper bedes venligst melde deres ankomst på forhånd, også når de ønsker at besøge museet på egen hånd. Vi tilstræber på den måde at sikre plads til, at alle kan få den bedst mulige oplevelse. Højskole gælder som gruppebesøg og er velkommen til at booke en omvisning (se nedenstående priser).

Transport og parkering
Parkering lige foran museet for biler og busser. Der er direkte tog fra Struer, Aarhus og Langå hver halve time. Museet ligger ca. 10 minutters gang fra Viborg station via gågaden.

Tilgængelighed
Museet har til huse i en snart 300 år gammel, fredet bygning uden elevator og med høje trapper. Derfor er det desværre meget vanskeligt for gangbesværede at besøge museet. Personalet vil gerne hjælpe folk op ad trappen til museet eller ind gennem bagdøren, så man kan se den nederste etage og stueetagen. Museet arbejder på at finde en løsning på problemet i samarbejde med Viborg Kommune, som ejer bygningen. Gratis handikapparkering ved Skovgaard Museet (ved synlig skiltning i forrude).

Museumshaven
Bag Skovgaard Museet ligger en køn, lille have, der udover kunstværker rummer springvand, blomster og buksbomhække. Der findes også borde og stole i skyggen af de stynede træer. Her kan man spise sin medbragte mad.

 

Førskole

BØRNEHAVERNES ældste børn leger sig til viden om kunsten.

Read more

Indskoling

Børnehaveklasse til 3. klasse

Read more

Mellemtrinnet

Forløb for 4.-6. klasse

Read more

Udskoling

Forløb for 7.-10. klasse

Read more

Ungdoms- og voksenuddannelser

Forløb for STX, HF, HHX, HTX, VUC etc.

Read more